Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Добре осветена кухня - това вече е лесно!

Съвременната кухня е уникална комбинация от модерни, старомодни нюанси и неизменните винтидж елементи. Без компромиси в стила, прибавя всички удобства на съвременния живот, за да създаде функционално, уютно пространство за готвене, хранене и събиране.

Прочети още →

Винтидж – новото старо е модерно!

Винтидж - стил, който е достатъчно стар, за да бъде модерен отново.

Прочети още →

Как да изберем правилно осветление за работното място

Осветлението оказва влияние не само върху психиката, но и върху действието на всички физиологични процеси в организма на човека. Неправилното и недостатъчно осветление влошава зрението, предизвиква умора в тялото и мозъка, значително намалява производителността на труда.

Прочети още →

Как да изберем подходящо осветление

Замисляли ли сте се някога каква е светлината във вашия дом или офис? Както всичко друго, така и осветлението си е цяла наука, с която е добре да бъдете запознати, когато правите своя избор. Или поне с най-важните части от нея. За това в тази статия ще ви даден информация за няколко основни понятия, които трябва да имате предвид, когато избирате своето осветление.

Прочети още →

Енергийна ефективност

Енергийно ефективните уреди набират все по-голяма популярност на фона на непрекъснато повишаващите се цени на електрическата енергия и усилията за намаляване на парниковите газове.

Прочети още →

Степен на защита (IP) на светодиодното (LED) осветление

Степента на защита на светодиодното осветително тяло представлява защитата, която корпусът му осигурява срещу проникването в него на чужда материя, като напр. прах, мръсотия и вода. Бележи се с буквите IP (съкратено от Ingress Protection) и се посочва от производителите като IP код.

Прочети още →

Видове светодиоди (LED) - SMD, COB и FILLAMENT

Светодиодното осветление става все по-популярно благодарение на впечатляващите му енергоспестяващи характеристики – светодиодните (LED) крушки произвеждат средно 83 лумена светлина от 1 Ват консумирана енергия (с тенденция за достигане на 150 лумена на Ват през 2020 г.) и вече издържат до 25 пъти по-дълго в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка. В световен мащаб производството на светодиоди се увеличава, което допринася за още по-изгодна крайна цена за потребителя.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»