Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

VITO

За Вито


Това е просто липса на светлина ...
Тъмнината не е противоположна на светлината.

             Осветлението и светлината са важна част от ежедневието на хората от много дълго време.

             Днешните компании, занимаващи се със осветителни технологии, правят всичко възможно за домовете, работните места, вътрешните и външни търговски площи, места за развлечения и други да съответствdj на очакванията и изискванията на хората.

             VITO има 25-годишен опит в проектирането, производството, вноса и износа на електрически, електронни и осветителни продукти и има основна цел да осигури най-доброто качество за всекидневния живот на клиентите.

             В допълнение към осветителните тела, нашата компания има широка гама от продукти като спомагателни  компоненти и други категории оборудване. В зависимост от приложението и търсенето нашите продукти съставляват широка гама от алтернативи и дизайни, които са съобразени с всички аспекти на ежедневните потребности. Ден след ден усилия ни в областта на научно-изследователската и развойната дейност и проектирането нови технологии и продукти се добавят към нашата продуктова гама. Така, LED технологиите станаха много популярни с ниското си потребление на енергия и много дълга продължителност на живота.

             Сега ние можем да предоставим популярни и модерни дизайнерски продукти с LED технологии за вътрешно осветителние като led ленти, прожектори, led осветителни тела, осветителни тела и външни осветителни тела както за ландшафтно и подводно осветление, led осветителни тела със слънчева батерия, прожектори, градински осветителни тела и др.

             Съвместимостта на нашите продукти е тествана и одобрена по отношение на най-новите изисквания за качество съгласно международните стандарти. Отчитайки екологичните и проблеми на околната среда, като глобалното затопляне, ние се грижим за прилагането на стандарти като EMC, LVD и ROHS и т.н., особено в процеса на производство.

             VITO със своя млад, динамичен и експертен екип заедно с добре познатите си марки VITO и VITOONE се стреми да бъде лидер в осветителната индустрия със силен опит като износител в около 40 страни и с основна цел да допринесе за качеството на живота ви ...

324
продукти

Prezent

ПРЕЗЕНТ

Функционално и модерно осветление на най-добрата цена.


Популярната марка осветителни тела PREZENT имат дългогодишна традиция на словашкия и европейски пазари. Можете да намерите продукти от този клас в широка мрежа от партньори, от специализирани магазини до супермаркети. Модерни и класически полилеи, плафони, аплици, прожектори и аксесоари - това са предположенията, от които всеки може да избере. Ние също така предлагаме външно и градинско осветление.

Характерна черта е акцентът върху доброто качество, като се запазва най-изгодната цена. Практични и полезни осветителни тела с вкус и стил допълват всяко ново или старо домакинство. Благодарение на икономическата си приемливост марката PREZENT често допълва по-скъпо дизайнерско осветлеине, като допълнително осветление в помещението.

199
продукти
221
продукти
116
продукти
27
продукти
20
продукти
17
продукти
160
продукти
71
продукти
14
продукти
16
продукти

BLP

63
продукти
15
продукти

V-TAC

Иновативно LED осветление. Над 1000 продукта с продажби в над 70 страни.

25
продукти
0
продукти
22
продукти
0
продукти
0
продукти