Количка

0 артикула

Категории

Намери продукти по

Цена

1 лв. - 122 лв.

Електро Стил

Стил

Материал корпус

Цвят корпус

Форма

Светоизточник

Напрежение / Честота

Материал крушки

Мощност

Мощност / м

Димиране

Цокъл

Тип крушка

LED тип

Брой диоди на метър

Цветна температура

Цвят на светлоизточника

Тип сензор

Степен на защита

НачалоМарки

VITO

Филтри
VITO

VITO

За Вито


Това е просто липса на светлина ...
Тъмнината не е противоположна на светлината.

             Осветлението и светлината са важна част от ежедневието на хората от много дълго време.

             Днешните компании, занимаващи се със осветителни технологии, правят всичко възможно за домовете, работните места, вътрешните и външни търговски площи, места за развлечения и други да съответствdj на очакванията и изискванията на хората.

             VITO има 25-годишен опит в проектирането, производството, вноса и износа на електрически, електронни и осветителни продукти и има основна цел да осигури най-доброто качество за всекидневния живот на клиентите.

             В допълнение към осветителните тела, нашата компания има широка гама от продукти като спомагателни  компоненти и други категории оборудване. В зависимост от приложението и търсенето нашите продукти съставляват широка гама от алтернативи и дизайни, които са съобразени с всички аспекти на ежедневните потребности. Ден след ден усилия ни в областта на научно-изследователската и развойната дейност и проектирането нови технологии и продукти се добавят към нашата продуктова гама. Така, LED технологиите станаха много популярни с ниското си потребление на енергия и много дълга продължителност на живота.

             Сега ние можем да предоставим популярни и модерни дизайнерски продукти с LED технологии за вътрешно осветителние като led ленти, прожектори, led осветителни тела, осветителни тела и външни осветителни тела както за ландшафтно и подводно осветление, led осветителни тела със слънчева батерия, прожектори, градински осветителни тела и др.

             Съвместимостта на нашите продукти е тествана и одобрена по отношение на най-новите изисквания за качество съгласно международните стандарти. Отчитайки екологичните и проблеми на околната среда, като глобалното затопляне, ние се грижим за прилагането на стандарти като EMC, LVD и ROHS и т.н., особено в процеса на производство.

             VITO със своя млад, динамичен и експертен екип заедно с добре познатите си марки VITO и VITOONE се стреми да бъде лидер в осветителната индустрия със силен опит като износител в около 40 страни и с основна цел да допринесе за качеството на живота ви ...

330

продукти

Продукти

Страница 1 от 28
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»